Tuesday, October 20, 2020

SsangYong представив оновлений Tivoli

 Компанія SsangYong презентувала у себе на батьківщині оновлений кросовер Tivoli. Він обзавівся приставкою Armour ( «броня») в назві. Зовні і внутрішньо машина змінилася не сильно.

Зовні оновлену модель легко відрізнити за іншою радіаторних гратах, переднім бампером і світлодіодним протитуманним фарам. Дизайнери компанії говорять, що при їх розробки надихалися шоломом гравців в американський футбол.

У салоні знайти відмінності ще складніше, мабуть, найяскравіше зміна: кілька варіантів підсвічування приладової панелі. Інженери SsangYong говорять про те, що значно поліпшили якість матеріалів обробки і шумоізоляцію.

Але найважливіше: нова програма індивідуалізації, яка отримала ім'я My Own Tivoli ( «Мій власний Tivoli»). Кузов отримав двоколірний забарвлення, з'явилася нова гамма колісних дисків, на деякі версії можна замовити аплікацію.

На внутрішньому ринку SsangYong Tivoli продається з 1,6-літровими бензиновим і дизельним двигунами потужністю 126 і 115 к.с. відповідно. Обидва силові агрегати доступні з 6-ступінчастою коробками, механічною або «автоматом».

No comments:

Post a Comment

З'явилися зображення першого електрокара SsangYong

 Компанія SsangYong Motor опублікувала зображення свого першого «зеленого» автомобіля, який розробляє в рамках проекту під назвою Е100 Ssang...