Tuesday, October 20, 2020

Компанія SsangYong Motor розповіла про новий Rexton

 Днями новий позашляховик SsangYong G4 Rexton показали на автошоу в Сеулі і розкрили всі подробиці, раніше трималися в таємниці

Крім цього виступив і генеральний директор SsangYong, який розповів, що новий автомобіль, крім іншого, заявляє про відродження преміальних позашляховиків з традиційними цінностями. Під ними, зрозуміло, мається на увазі наявність рами, що підключається переднього приводу і роздавальної коробки із заниженою передачею.

Автомобіль поки доступний лише з одним дизелем e-XDi220 LET, зблокованих з 7-ступінчастим автоматом Mercedes-Benz , проте, в майбутньому гамма двигунів може бути і розширена. Крім цього позашляховик володіє повним набором страхує електроніки, що включає в себе такі системи як AEBS (допомога при екстреному гальмуванні), LCA (допомога при перестроюванні), RCTA (попередження про об'єкти, що рухаються в поперечному напрямку ззаду, BSD (контролю сліпих зон) та інші , в добавок до яких підвищити безпеки покликані ще і 9 ейрбегамі, розташованих по всьому салону.

SsangYong підкреслив значний обсяг багажника і простір для ніг пасажирів заднього крісла, а так само наявність сучасної системи мультимедіа, двухзонного клімат-контролю і 220-вольтової розетки в багажнику. Комплектації, і вартість, в тому числі і на російському ринку, поки не названі.

No comments:

Post a Comment

З'явилися зображення першого електрокара SsangYong

 Компанія SsangYong Motor опублікувала зображення свого першого «зеленого» автомобіля, який розробляє в рамках проекту під назвою Е100 Ssang...